Contact opnemen:
Naam:
E-mail:
Vraag:

Strategische spellen

Maak kennis met onze strategische spellen, Balance Games voor spellen die geluk, durf en strategisch inzicht verenigen. Welkom bij Balance Games, een innovatief bedrijf uit Oosteind. In de afgelopen jaren zijn wij druk geweest met de ontwikkeling en productie van een uniek spel, Balance DUELS. Een spannend spel waarbij u durf en strategisch inzicht moet combineren.

Breng uw pionnen als eerste veilig over.
Strategische spellen zijn fantastisch om te spelen tijdens een avond met vrienden of gezellig met uw gezin. Balance DUELS is een spel met een speelbalans waarbij het essentieel is dat u uw pionnen als eerste naar het finishveld verplaatst, maar natuurlijk wel zonder de balans om te laten slaan. Onze speelbalans is een geweldig eindejaarscadeau, maar ook heel geschikt als relatiegeschenk of voor een jubileum.

Maak kennis met ons en onze strategische spellen.
Heeft u vragen over onze speelbalans de Balance DUELS of wilt u deze als speciaal geschenk bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag ter woord via 0162 – 45 43 81 of stuur een e-mail naar info@BalanceGames.nl.

Spelletje kerst - Spelbalans - Sinterklaascadeau tips - Kerstpakketten kopen - Kerst relatiegeschenk - Jubileumcadeau - Gezelschapsspel - Bedrijfsgeschenk - Bedrijfscadeau - Balansspel