Contact opnemen:
Naam:
E-mail:
Vraag:

Speelbalans

Maak nu kennis met het enerverend tafelspel van Balance Games, de speelbalans. Balance DUELS is het unieke product van Balance Games. Het is een spannend tafelspel waarbij men pionnen in de speelbalans moet verplaatsen. Een spel dat geluk, durf en strategisch inzicht vereist.

De meest spannende balans gevechten.
Maar hoe gaat het spel nu in zijn werk? De speelbalans wordt gevormd door een speelbord met een brug waarin een beweegbare arm met pionhouders is opgehangen. Alle spelers hebben een bepaald aantal pionnen die zij van het startveld naar het finishveld moeten verplaatsen. Pionnen die het finishveld hebben bereikt, mogen daar de pionnen van medespelers slaan. De speler die als eerste al zijn pionnen veilig naar het finishveld heeft gebracht, zonder de speelbalans om te laten slaan, is de winnaar. De speelbalans is heel eenvoudig te bestellen via deze website, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Contactgegevens
Als u vragen heeft of aanvullende informatie over de speelbalans wenst, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers in Oosteind beantwoorden uw vragen graag via het telefoonnummer 0162 – 45 43 81 of stuur een e-mail naar info@BalanceGames.nl.

Sinterklaascadeau tips - Kerstpakketten kopen - Kerst relatiegeschenk - Jubileumcadeau - Gezelschapsspel - Bedrijfsgeschenk - Bedrijfscadeau - Balansspel - Spelletje kerst - Speelbalans