Contact opnemen:
Naam:
E-mail:
Vraag:

Premiumspel

Balance DUELS een premiumspel van Balance Games, maak nu kennis met deze unieke speluitvinding. Balance Games is gevestigd in Oosteind en verzorgt vanuit haar kantoor de ontwikkeling en distributie van het unieke spel Balance DUELS. Dit spel zorgt voor spannende balansgevechten. Het heeft de kenmerken van Backgammon, maar voegt een geheel andere dimensie toe.

Prachtig vormgegeven spelbalans
Zoals u wel begrijpt zien wij bij Balance Games ons spel Balance DUELS als een innovatief premiumspel. Het is mooi vormgegeven en biedt u ieder keer weer een spannend spel. Het is perfect te gebruiken als spel voor het hele gezin, maar ook voor een avond met vrienden. Verplaats uw pionnen zo snel mogelijk naar het finishveld, zonder de balans om te laten slaan en versla uw tegenstander(s).

Neem contact met ons op
Balance Games vertelt u graag meer over de vele mogelijkheden die dit premiumspel u biedt. Balance DUELS is tevens bestelbaar als eindejaars-, jubileum- of relatiegeschenk. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 0162 – 45 43 81 of u kunt een e-mail sturen naar info@BalanceGames.nl.

Kerstpakketten kopen - Jubileumcadeau - Gezinsspel - Gezelschapsspel - Bedrijfsgeschenk - Balansspel - Strategische spellen - Spelletje kerst - Speelbalans - Premiumspel