Contact opnemen:
Naam:
E-mail:
Vraag:

Eindejaarsgeschenk personeel

Een bijzonder eindejaarsgeschenk voor uw personeel is natuurlijk Balance DUELS van Balance Games. Balance Games is een bedrijf uit Oosteind. Wij hebben voor u een uniek spel ontworpen. Dit spel biedt u vele mogelijkheden om durf, inzicht en strategisch inzicht te gebruiken.

Wie de balans laat omslaan, verliest.
Balance DUELS is een spannend tafelspel waarbij u de pionnen moet verplaatsen, maar de balans niet moet laten omslaan. Het is een zeer spannend evenwichtsspel voor zowel jong als oud. Balance DUELS is het perfecte eindejaarsgeschenk voor uw personeel. Op deze manier hebben zij een spannend spel om de kerstdagen en het einde van het jaar mee door te brengen.

Contact
Het meest unieke en leuke eindejaarsgeschenk voor uw personeel heeft u nu bij ons gevonden. Heeft u vragen over Balance DUELS? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0162 – 45 43 81 of stuur een e-mail naar info@BalanceGames.nl.

Bedrijfsgeschenk - Balansspel - Strategische spellen - Spelletje kerst - Speelbalans - Premiumspel - Kerstpakketten kopen - Kerst relatiegeschenk - Gezinsspel - Eindejaarsgeschenk personeel